۱۰ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۳۲

افزایش محسوس دما در ایلام طی هفته آینده

افزایش محسوس دما در ایلام طی هفته آینده

ایلام - کارشناس هواشناسی استان ایلام از  افزایش محسوس دما در ایلام طی هفته آینده با توجه به نقشه های هواشناسی خبر داد.

احسان احمدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد:سامانه بارشی که از روز گذشته وارد استان ایلام شده بود، بارندگی‌هایی در بازه‌ صفر تا ۲۰ میلی‌متر را در مناطق مختلف استان به همراه داشت.

وی بیان کرد: بر اساس اعلام اداره‌کل هواشناسی استان، ایستگاه باران‌سنجی گنجوان با ثبت حدود ۲۰ میلی‌متر بیشترین میزان بارش را به خود اختصاص داده است.

وی عنوان کرد: همچنین در شهر ایلام حدود ۹ میلی‌متر بارندگی گزارش شده و در شهرستان مهران بارشی ثبت نشده است.

احمدی نژاد اضافه کرد: بخش‌هایی از این بارش‌ها به صورت باران و در نواحی سردسیر و ارتفاعات استان به صورت برف گزارش شده است.

کارشناس هواشناسی استان ایلام از اضافه کرد: عمده فعالیت این سامانه در ساعات صبح امروز پایان یافته و طبق پیش‌بینی‌ها تا عصر روز دوشنبه بارش قابل ملاحظه‌ای در استان انتظار نمی‌رود.

وی گفت: بر پایه این گزارش، دمای هوا امروز اندکی کاهش یافته، اما از فردا تا دوشنبه هفته آینده روند افزایشی بین ۶ تا ۹ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

احمدی نژاد ادامه داد: این افزایش دما در اوایل هفته آینده محسوس‌تر خواهد بود.

کد خبر 6735001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha